Logo ontwerp

Maak een professionele indruk op uw relaties met een sterk logo. Een logo volledig ontworpen naar uw wensen en de juiste stijl.

 

  • Krachtig beeldmerk
  • Herkenbaar
  • Professioneel en tijdloos
  • Minimaal 3 voorstellen

 

Ben je op zoek naar een professioneel logo ontwerp? Of wellicht kan je huidige logo wel een opfrisbeurt gebruiken? 2Business helpt je hiermee graag verder.

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je bedrijf, organisatie of vereniging. Het is een kenmerkend onderdeel van je visuele identiteit. Je zou ook kunnen zeggen: Het imago van je onderneming om je te kunnen onderscheiden van je concurrenten. Samen met jou gaat 2Business op zoek naar de juiste uitstraling voor de te bereiken doelgroep. Of dit nu klassiek en luxe is of juist strak en modern.

Een doeltreffend en goed inzetbaar logo is tijdloos. Stel je hierom altijd de vraag: “Is mijn logo over 10 jaar nog effectief?”

In een persoonlijk gesprek gaan wij samen achterhalen wat je doelstellingen zijn en wat je uit wilt stralen. Met deze in ons achterhoofd vragen wij je om een aantal voorbeelden te zoeken van logo’s die je aanspreken. Hierin gaan wij kijken of we overeenkomsten kunnen vinden. Vanuit deze basis gaan we starten met het ontwerpen van het nieuwe beeldmerk van je onderneming. We starten met het maken van verschillende voorbeelden en vervolgens worden de beste concepten hiervan uitgewerkt op de computer.

Na meerdere revisierondes waarop je uiteraard steeds feedback kan geven, komen wij tot het eindresultaat: Een logo dat het juiste gevoel en uitdraagt.

Tenslotte krijg je diverse bestandsformaten aangeleverd, zoals vectorbestanden (.eps, .ai), digitale bestanden (.png, .jpg, .pdf, .psd), drukbestanden (.jpeg, .pdf) en diverse kleurvarianten (zoals zwart en wit).

Afhankelijk van uw input en feedback zal het proces doorgaans zo’n 4 tot 8 weken in beslag nemen.

Dus neem contact op voor een logo ontwerp Utrecht.

Prijs logopakket

vanaf: € 300,- (excl. BTW)

Bewaren

Onze logo ontwerp-projecten

top