Onderhoud

Net als een auto heeft ook een website onderhoud nodig. Nieuwe teksten, nieuwe foto’s, bekijken van de statistieken. Een grote ergernis van bezoekers is als er verouderde informatie op een website staat. Bezoekers zullen eerder terugkomen op een up-to-date website, dan op een website waar al een lange tijd niets aan gedaan is. Hierbij kunt u denken aan nieuwsberichten, aanbiedingen, acties, vacatures, enz.

Het onderhouden van een website kost tijd, tijd die u wellicht liever besteedt aan uw bedrijfswerkzaamheden. 2Business neemt graag dit onderhoud van u over. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of enkele per jaar, alles is mogelijk. Samen met 2Business wordt er een maatwerkcontract gemaakt waarin alle afspraken met betrekking tot het onderhoud van uw website worden vastgelegd.

U levert ons uw materiaal aan en wij verwerken dit in uw website. Is teksten schrijven niet uw sterkste kant? Wij redigeren uw teksten voordat deze gepubliceerd worden. Wilt u ook periodiek een nieuwsbrief versturen? Dit kan ook door 2Business verzorgd worden; u hoeft alleen de inhoud aan ons aan te leveren.

Is uw website verouderd of wilt u een nieuwe frisse uitstraling? Kijk dan eens bij website restyling.

Onze onderhoud-projecten

top