Websites

Een website moet voldoen aan al uw wensen, immer uw website is uw visitekaartje online. 2Business bouwt al jaren websites die aanspreken en opvallen!

 

  • Professionele Website
  • Fantastische Vormgeving
  • Helder Content Management Systeem (CMS)
  • Compleet pakket!

Uw website is het visitekaartje online; de eerste indruk telt! 2Business vindt het belangrijk dat een website voldoet aan al uw wensen. Maar een website is meer dan alleen een visitekaartje op internet. 2Business vindt het belangrijk dat een website voldoet aan al uw wensen.

2Business bouwt al jaren websites die aanspreken en opvallen! Met vele jaren ervaring op het gebied van websites weten wij waarover we spreken.

Al onze websites worden gebouwd als responsive websites. Dit betekent dat ze op alle gangbare schermen (mobiel, tablet en desktop) er perfect uitzien.

Naast het ontwerpen van websites helpt 2Business u in het aanvragen van domeinnamen. Wilt u meer uit uw website halen? 2Business helpt u ook met e-mailmarketing, banners/buttons en gevonden worden op internet. Met het content management systeem (joomla of wordpress) is het mogelijk om eenvoudig de inhoud van de website aan te passen zonder tussenkomst van 2Business.

Webwinkels

Onze internetwinkel biedt u alles wat u nodig heeft voor succesvol online zakendoen. Overzichtelijke productpresentatie, afrekenen via het winkelmandje en een persoonlijke login-account voor klanten.

Onze internetwinkels worden geleverd inclusief een uitgebreid administratie systeem, waar u zelf o.a. producten kan toevoegen en de bestellingen kan inzien. 

2Business heeft gekozen voor Prestashop vanwege het groot aantal basis functionaliteiten dat het in zich heeft, gecombineerd met de uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor kan 2Business zowel een beginnende winkelier als professionele e-commerce bedrijven goed bedienen.

Het is mogelijk om via de internetwinkel betalingen te laten doen door Ideal, Creditcard en Paypal.

 

Onze websites-projecten

top